Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی عصر امروز سه شنبه یکم مهرماه با حضور معاون امور اقتصادی استاندار، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی رئیس و جمعی از مسئولان جهاد دانشگاهی استان در یاسوج افتتاح شد.

سید حشمت الله صمیمی دوست، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این مراسم گفت: طرح ملی مشاغل خانگی طی تفاهم نامه ای بین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جهاددانشگاهی، این نهاد که مرکز علمی است بعنوان مجری طرح انتخاب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امیدواریم که ظرفیت‌ها و استعدادهای هر منطقه در استان شناسایی شوند تا در زمینه آموزش و توانمند سازی جامعه هدف گام های مثبتی برداشته شود.

صمیمی‌دوست اظهارکرد: با اجرای این طرح برای افراد واجد شرایط زمینه تولید فراهم خواهد شد و اشتغال ایجاد می‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: امیدواریم در سال که به نام سال جهش تولید نامگذاری شده است اقدامات خوبی در سطح استان انجام شود.

پروانه نیک‌مرام، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این مراسم گفت: طرح مشاغل خانگی یک طرح ملی است و در صورتی که این طرح به خوبی اجرا شود در ایجاد اشتغال پایدار موفق خواهیم بود.

وی افزود: طرح مشاغل خانگی طی سال‌های گذشته در استان توانست اهداف مورد نظر را محقق کند.

نیک‌مرام اظهارکرد: وجود بازار کار از ویژگی‌های این طرح در سال جهش تولید است که می‌توانیم در توسعه مشاغل خانگی با همکاری جهاد دانشگاهی موفق عمل کنیم.

سید محمد قائم کاظمی بیدک، رئیس جهاد دانشگاهی واحد کهگیلویه و بویراحمد در ادامه این مراسم گفت: در راستای توسعه مشاغل خانگی، بهبود وضعیت معیشتی و رونق اقتصادی فضای خانواده طرح مشاغل خانگی طی تفاتهم نامه ای بین وازرت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جهاددانشگاهی اجرا می شود.

وی با بیان اینکه این طرح در سال گذشته در 9 استان کشور بصورت پایلوت اجرا شد، افزود: طی امسال بصورت همزمان در 31 استان در حال اجراست.

کاظمی اظهارکرد: در استان کهگیلویه و بویراحمد 1500 نفر  طرح ملی توسعه مشاغل خانگی و آغاز ثبت‌نام از متقاضیان راه‌اندازی کسب و کارهای خانگی در استان توسط جهاد دانشگاهی با ظرفیت یک هزار و ۵۰۰ نفر در حال اجراست.


رئیس جهاد دانشگاهی واحد کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: شرایط متقاضیان برای ثبت‌نام در این طرح، حداقل ۱۸ سال سن، بومی استان محل ثبت‌نام، اشتغال نداشتن تمام‌وقت و نداشتن بیمه کارفرمایی است.

کاظمی تصریح کرد: متقاضیان پس از ثبت‌نام، غربالگری و راستی آزمایی می‌شوند سپس به متقاضیان آموزش‌ها و مشاوره‌های عمومی و تخصصی و اتصال به بازار ارائه خواهد شد.

وی ادامه داد: علاقمندان به راه اندازی کسب و کارهای خانگی می توانند با مراجعه به سایت inhb.ir نسبت به ثبت نام و تکمیل فرم‌ها و اطلاعات مربوط اقدام کنند.

انتهای پیام/۸۲۰۲۴

منبع: فارس

کلیدواژه: توسعه کهگیلویه و بویراحمد مشاغل خانگی رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد کار و رفاه اجتماعی توسعه مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی ثبت نام طرح ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۶۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد بازارچه دائمی برای مشاغل خرد خانگی در لرستان لازم است

ایسنا/لرستان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان بر لزوم ایجاد بازارچه دائمی برای مشاغل خرد خانگی در استان تاکید و اظهار کرد: کارگر و کارفرما لازم و ملزوم هم هستند و باید برای محدودیت‌هایی که در استان وجود دارد، استثنا قائل شویم.

فرهاد ناصری‌نیا امروز (۱۲ اردیبهشت ماه) در آیین تجلیل از نخبگان جامعه کارگر و تولید استان که در استانداری لرستان برگزار شد، گفت: امروز در جنگ اقتصادی قرار داریم و حساسیت جنگ اقتصادی برای مسؤولان حوزه اقتصاد و کارگران روشن است. 

وی ادامه داد: در همه مولفه‌های اقتصادی که منجر به توسعه می‌شوند، اگر استان‌های زاگرس‌نشین مانند لرستان متفاوت دیده نشوند، اتفاق‌های برجسته‌ای در حوزه اشتغال نخواهد افتاد.

او با بیان اینکه تا وقتی معافیت مالیاتی، اعتبارات تبصره‌ای، نرخ دستمزد و مشوق‌های کارگری به استان تعلق نگیرد، سرمایه‌گذار رغبتی برای سرمایه‌گذاری نخواهد داشت، افزود: کارگاه‌های زودبازده و کوچک در پایداری اشتغال موثرند، اما باید چند موضوع را در نظر داشت و آن اینکه بازار فروش را برای تولیدکنندگان این کارگاه‌ها مهیا و دست واسطه‌گران را در فرآیند فروش کوتاه کنیم.

وی تاکید کرد: کارگر و کارفرما لازم و ملزوم یکدیگرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دهدشت رکورددار میزان بارش‌ها
  • خروجی سد کوثر افزایش داده شد/مهار سیلابها توسط سد
  • اعلام میزان بارش های اخیر در کهگیلویه و بویراحمد
  • پول‌ های زیر فرش/ پردرآمدترین مشاغل خانگی کدام‌اند؟
  • انتصاب سرپرست شرکت گاز استان کهگیلویه و بویراحمد
  • مدیرعامل شرکت گاز کهگیلویه و بویراحمد تغییر کرد
  • ۶۴ نفر تسهیلات مشاغل خانگی در مشهد دریافت کردند
  • صدور ۱۲ هزار پروانه مشاغل خانگی طی سال گذشته در هرمزگان
  • ایجاد بازارچه دائمی برای مشاغل خرد خانگی در لرستان لازم است
  • جابه‌جایی بیش از یک میلیون تن کالا از کهگیلویه و بویراحمد