Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قم معاون جهاد دانشگاهی استان قم با شرح طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، مزایای آن را برای متقاضیان و پیشران ها نیز برشمرد.

علی حسینی، معاون جهاد دانشگاهی واحد استان قم در خصوص طرح ملی توسعه مشاغل خانگی گفت: این طرح در ۳۱ استان کشور در حال اجرا است. کارفرمای این طرح معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و ناظر طرح دبیرخانه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: مجری این طرح در استان قم معاونت جهاد دانشگاهی قم، تحت نظارت اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان است که طرحی دو جانبه بین این دو نهاد محسوب می‌شود که جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد توسعه ای و تسهیلگر در نظر گرفته شده است تا پروژه‌های مبتنی بر توسعه مشاغل خانگی را بصورت هدفمند در سطح کشور اجرا نماید.
وی هدف از اجرای این الگو را تعامل با دستگاه های اجرایی و بخش خصوصی دخیل در اجرای طرح دانست و بیان کرد: در این راستا خدماتی همچون ارائه خدمات آموزش و مشاوره
حضوری و غیرحضوری به متقاضیان مشاغل خانگی برای اتصال به بازار و ایجاد زیرساخت های بازاریابی و فروش محصولات مشاغل خانگی و ایجاد امکان و تسهیل نظارت وزارت بر فرآیند اجرای آن از طریق نرم افزار کنترل پروژه و بازدیدهای میدانی می
باشد.
حسینی در خصوص شرایط لازم جهت ثبت نام متقاضیان این طرح اظهارکرد: حداقل سن جهت ثبت نام ۱۸ سال بوده و متقاضی باید بومی استان محل ثبت نام باشد؛ همچنین عدم اشتغال تمام وقت و نداشتن بیمه کارفرمایی (افرادی که بیمه خویش فرما دارند منعی در ثبت نام ندارند) نیز از دیگر شرایط ثبت نام در این طرح است.
وی مهلت ثبت نام را تا ۱۵ مهرماه اعلام کرد و گفت: متقاضیان جهت ثبت نام می‌بایست پس از دریافت نام کاربری و رمز عبور برای ورود اطلاعات به سامانه، به آدرس www.inhb.ir مراجعه نموده و پس از انتخاب استان قم، شهرقم و تکمیل فرم ثبت‌ نام، مشخصات تکمیلی و پایان عملیات ثبت نام، کد رهگیری مخصوص خود را اخذ نمایند.
حسینی مزایای کسب و کار خانگی برای متقاضیان را نیز توضیح داد: آزادی و استقلال عمل بیشتر، ساعات کاری انعطاف پذیر، محیط کاری دلخواه، پایین بودن میزان ریسک، امکان کار پاره‌ وقت و صرف زمان بیشتر در کنار خانواده، عدم وجود مزاحمت های کاری و از همه مهم‌تر عدم تعطیلی کسب و کار در زمان وجود بحران ها مانند شیوع کروناویروس و کاهش هزینه های رفت و آمد و همچنین مشکلات ناشی از ترافیک از جمله مزیت‌های این طرح می باشند.
وی در ادامه گفت: همچنین انجام فعالیت به صورت کارمزدی برای کارفرمای خارج از محیط مسکونی و مستقل از تأمین مواد اولیه تا عرضه محصول به خارج از محیط مسکونی، انجام فعالیت به صورت تعاونی و یا مشارکت با بنگاه های بالادستی تأمین کننده مواد اولیه، امکان داشتن همزمان چندین شغل پردرآمد خانگی و تبدیل آن‌ها به مشاغل پایدار، پایین بودن هزینه راه‌اندازی، بازدهی سریع، پایین بودن میزان ریسک و عدم وجود تفکیک جنسیتی و محدودیت در این زمینه از دیگر مزایای این طرح است.
حسینی امکان استفاده از اینترنت در مشاغل خانگی به منظور تبدیل آن به یک شغل پردرآمد را نیز یک مزیت دیگر دانست و بیان کرد: در مشاغل خانگی به دلیل کسب درآمد در کنار خانواده به همراه مراقبت از فرزندان زمینه برای استفاده از نیروی کار سایر اعضای خانواده و ایجاد زمینه های کار خانوادگی و توسعه فرهنگ کار در خانواده نیز فراهم می‌شود.
حسینی ابراز کرد: دولت نیز در راستای حمایت از متقاضیان مشاغل خانگی، تسهیلاتی را برای این امر اختصاص داده است؛ همچنین امکان انتقال تجارب از طریق آموزش غیررسمی به شیوه استاد – شاگردی بین اعضاء خانواده وجود دارد.

وی در رابطه با مزایای عضویت در طرح مشاغل خانگی برای صاحبان کسب و کار و تولیدکنندگان و پیشران ها نیز مواردی را ذکر کرد:
استفاده از تسهیلات بانکی برای صاحبین مشاغل خانگی، استفاده از بازار محلی، شهری و نمایشگاه های فصلی استانی و شهری جهت عرضه محصولات خانگی، توسعه کسب و کار با کمترین هزینه ممکن، استفاده از ظرفیت ها و حمایت های صادراتی را می‌توان به عنوان مواردی از این مزایا برشمرد.
حسینی استفاده از ظرفیت پیشران را راهی برای کمک به تنظیم برنامه فروش و برندسازی و استانداردسازی و ارتقای کمیت و کیفیت محصولات دانست و عنوان کرد: در این امر شناسایی الگوهای موفق کسب وکار خانگی و معرفی آنها به جامعه با هدف استفاده از تجربیات آنها نیز صورت می‌گیرد؛ همچنین نیروی انسانی متخصص و مجرب متناسب با زمینه کاری و تیم سازی و شبکه سازی نیز در اختیار حوزه مشاغل خانگی قرار می‌گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی طرح مشاغل خانگی اشتغال مشاغل خانگی کسب و کار استان قم ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۸۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۲ هزار پروانه مشاغل خانگی طی سال گذشته در هرمزگان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان هرمزگان؛ مجتبی معین وزیری در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان ضمن تبریک هفته کار و کارگر بیان کرد: یکی از اتفاقات خوبی که در زمینه کارگری رقم خورده این است که در دولت سیزدهم طبق میانگین کشور استان هرمزگان در بحث بازرسی کار و ایمنی کارگران و همچنین در کاهش خطرات جسمی و فوتی‌ها در سال گذشته رتبه یک کشوری را کسب کرده است.

وی افزود: در طرح طبقه بندی و یکسان سازی حقوق در کارگاه‌های بالای ۵۰ نفر کارگر، در کشور ۵۵ درصد مشمول این طرح می‌شوند که در استان هرمزگان ۶۶ درصد کارگران شامل این طرح شده‌اند؛ همچنین در حوزه رسیدگی هیئت حل اختلاف کارگری و کارفرمایی نیز مدت زمان رسیدگی به شکایات کارگری و کارفرمایی در کل کشور ۳۷ روز است که در استان هرمزگان این آمار به ۱۲ روز کاهش یافته است و هرمزگان در بخش نیز رتبه نخست کشوری را در اختیار دارد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان ادامه داد: همه ی تلاش ما بر این بوده که به جای دعوت مردم به مشاغل کارگری و کارمندی به سمت کارآفرینی حرکت کنیم و در همین زمینه، در حوزه مشاغل خرد، سال گذشته، ۱۲ هزار پروانه مشاغل خانگی صادر شده که از این تعداد حدود ۶ هزار مرکز، فعال هستند و تسهیلات دریافت کرده‌اند.

در ادامه معین وزیری از برنامه‌های پیش رو در زمینه اشتغال خبر داد و گفت: یک بازارچه مشاغل خانگی در هفته دولت در شهرستان میناب و یک بازارچه هم در شهرستان بندرعباس در ورزشگاه کارگران افتتاح می‌شود و مردم می‌توانند به صورت دائم محصولات خود را از این طریق به فروش برسانند.

کد خبر 6094420

دیگر خبرها

  • بهبود معیشت مشاغل کارگری راهی مؤثر برای مقابله با قاچاق است
  • عمو پورنگ به «لالایی» نزدیک شد و تلویزیون به سریالی فوتبالی!
  • رقم زدن حرکات توسعه‌ای با جذب سرمایه گذار
  • لزوم ایجاد بسترهای مناسب برای کسب درآمد پایدار در کردستان
  • اشتغال پایدار از عوامل نگه‌داشت جمعیت است
  • پول‌ های زیر فرش/ پردرآمدترین مشاغل خانگی کدام‌اند؟
  • اشتغال اهمیت دارد
  • ۶۴ نفر تسهیلات مشاغل خانگی در مشهد دریافت کردند
  • ایجاد درآمد پایدار اولویت اساسی شهرداری‌ها باشد+فیلم
  • صدور ۱۲ هزار پروانه مشاغل خانگی طی سال گذشته در هرمزگان