Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرشاد پیله‌چی رئیس جهاد دانشگاهی استان قزوین در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در ابتدا در نقاط کم برخوردار و مرزی برگزار شد، اظهار کرد: پس از گذشت چند سال از اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، مردم استان‌های مختلف از این طرح استقبال کرده‌اند.

پیله‌چی با اشاره به اینکه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در قزوین از شهریور ماه سال ۹۹ آغاز و تا شهریور سال آینده نیز ادامه خواهد داشت، تصریح کرد: برای اجرای این طرح ملی در قزوین نزدیک به یک هزار و ۵۰۰ نفر ظرفیت ثبت‌نام در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جهاد دانشگاهی استان قزوین عنوان کرد: این نهاد در نظر دارد تا افراد ذی‌صلاحی که در این طرح ثبت‌نام می‌کنند را به رسته‌های مختلفی که ظرفیت و زیر ساخت آن در استان وجود دارد متصل کند به همین سبب تلاش جهاد دانشگاهی استان برای تکمیل این زنجیره ارزش قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه هدف از اجرای این طرح اشتغالزایی برای جوانان استان خوانده می‌شود افزود: مردمی که در این طرح ثبت‌نام می‌کنند می‌توانند در مدت کوتاهی وارد چرخه بازار کار شوند.

پیله‌چی اظهار کرد: امروز که در شرایط اقتصادی نامطلوب قرار داریم و وضعیت اشتغال نیز سامان چندانی ندارد این طرح می‌تواند به عنوان یک ناجی عمل کرده و موجب تحول در وضع فعلی اشتغال استان شود.

رئیس جهاد دانشگاهی استان قزوین با اشاره به اینکه پس از ثبت‌نام در این طرح، متقاضیان وارد مرحله مصاحبه شده و ارزیابی دقیقی در خصوص شرایط و ویژگی‌های آنها صورت می‌گیرد، گفت: این افراد باید پتانسیل فعالیت در رسته‌های انتخابی که زیر ساخت آن در استان فراهم شده را داشته باشند.

وی با تأکید بر اینکه ثبت‌نام در این طرح تا هفتم آبان‌ماه ادامه خواهد داشت، خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی استان پس بررسی پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های ثبتنام کنندگان و همچنین بعد از قرار گرفتن در رسته‌های مختلف آنها را به پیشران‌هایی که هم اکنون در بازارکار حضور فعال دارند متصل می‌نماید.

پیله‌چی با بیان اینکه ارتباط این نهاد با پیشران‌ها و کارآفرین‌ها ادامه خواهد داشت، عنوان کرد: از کارافرینان می‌خواهیم نیازهای افراد جدیدالورود را تصریح کرده تا دوره‌هایی که مد نظر پیشران‌ها است را آموزش ببینند.

رئیس جهاد دانشگاهی استان قزوین گفت: پس از گذشت سه سال از آموزش دوره‌هایی که توسط پیشران‌ها در نظر گرفته شده این افراد مشاوره شغلی رایگان دریافت کرده و در نهایت به عنوان کارآفرین و یا در قالب شرکت‌های تعاونی وارد چرخه بازار کار می‌شوند.

وی افزود: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی به کارفرمایی وزارت کار و رفاه اجتماعی انجام می‌شود و اجرای این طرح از سال ۹۵ برعهده جهاد دانشگاهی قرار گرفته است.

کد خبر 5054971

منبع: مهر

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی قزوین طرح اشتغالزایی ویروس کرونا شیراز بوشهر آمار کرونا شهرکرد شیوع کرونا گرگان شهدای مدافع حرم شهادت امام رضا ع نیروی انتظامی کرمانشاه مجلس شورای اسلامی هفته ناجا مواد مخدر رئیس جهاد دانشگاهی استان قزوین طرح ملی توسعه مشاغل خانگی پیشران ها ثبت نام پیله چی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۹۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیلات مناسب به بانوان فعال در حوزه صنایع‌دستی اختصاص می‌یابد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، انسیه خزعلی با اعلام این خبر اظهار کرد: در این معاونت موضوع مشاغل خانگی به صورت ویژه حمایت می‌شود که صنایع‌دستی نیز در این موضوع قرار می‌گیرد. ما سعی می‌کنیم حمایت‌هایی را از این افراد داشته باشیم.

معاون امور بانوان و خانواده رئیس‌جمهور افزود: به همین منظور تسهیلاتی را به بانوان فعال در مشاغل خانگی و نیز حوزه صنایع‌دستی تخصیص داده‌ایم و از این طریق از این بانوان حمایت می‌کنیم.

او با اشاره به فعالیت بانوان در حوزه صنایع‌دستی اضافه کرد: بیش از ۷۰ درصد فعالان در حوزه صنایع‌دستی بانوان هستند. در همین راستا و با هدف حمایت از بانوان، در هر استان بازارچه‌هایی را پیگیری می‌کنیم و اعتبارات آن را تخصیص می‌دهیم و از این طریق به دنبال حمایت از بانوان هستیم.

خزعلی خاطرنشان کرد: حمایت از بانوان سرپرست خانوار می‌تواند باعث توانمند شدن آنها و تقویت بنیان‌های خانواده شود و خوشبختانه رشته‌های صنایع‌دستی در این موضوع نقش مهمی را ایفا می‌کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه همکاری‌ها میان جهاد دانشگاهی و مؤسسه ISC
  • تسهیلات مناسب به بانوان فعال در حوزه صنایع‌دستی اختصاص می‌یابد
  • اشتغال پایدار از عوامل نگه‌داشت جمعیت است
  • پول‌ های زیر فرش/ پردرآمدترین مشاغل خانگی کدام‌اند؟
  • اشتغال اهمیت دارد
  • ۶۴ نفر تسهیلات مشاغل خانگی در مشهد دریافت کردند
  • صدور ۱۲ هزار پروانه مشاغل خانگی طی سال گذشته در هرمزگان
  • برداشت کلزا از مناطق گرمسیری برای اولین بار
  • ایجاد بازارچه دائمی برای مشاغل خرد خانگی در لرستان لازم است
  • آبرسانی پایدار به ۱۰ هزار روستا رویکرد محوری دولت سیزدهم است