Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین فتحی روز چهارشنبه در نشست خبری با بیان اینکه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، یکی از برنامه‌های وزارت کار بوده و در قالب اشتغال فراگیر تصویب شده است، گفت: زنان خانه‌دار، دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها، جوانان و سایر فعالان از جمله گروه‌های هدف این طرح هستند.

وی اظهارکرد: عصر حاضر عصر تغییر بوده و به عنوان مثال، شیوه‌های زندگی کنونی نمی‌تواند در دوران پسا کرونا جوابگو باشد، از این رو مشاغل خانگی به شکل گذشته و سنتی مرسوم نیز پاسخگوی نیازهای بازار در آینده نخواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فتحی اضافه کرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی همزمان با سراسر کشور در آذربایجان شرقی هم با مشارکت سازمان جهاد دانشگاهی استان به عنوان نهادی علمی، پژوهشی و تسهیل‌گر انجام می‌شود که امیدواریم بتوانیم بازار بزرگی در این زمینه ایجاد کنیم.

وی، ظرفیت سنجی، مشخص کردن مزیت‌های نسبی و رقابتی بازار، آموزش و در نهایت اتصال به بازار را از مراحل مختلف این طرح، برشمرد و گفت: این طرح در سایر کشورها نیز با ارایهی آموزش‌های تخصصی و کاربردی و اجرای طرح‌های آموزش محور و توانمندساز به عنوان یکی از راه‌های رفع بیکاری و ایجاد اشتغال پایدار، اجرا می‌شود.

فتحی، خاطرنشان کرد: متقاضیان پس از کسب آموزش‌ها با اتصال به پیشران‌ها و ایجاد بازارچه‌ها و نمایشگاه‌ها به سمت خود اشتغالی حرکت می‌کنند، اگر متقاضی ثبت نام در این طرح بیش از ۳۰۰۰ نفر باشد، می‌توان از ظرفیت سایر استان‌ها نیز استفاده کرد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: حمایت‌ها تا توانمندسازی و اشتغال پایدار ادامه خواهد داشت، سپس می‌توان از تسهیلات هشت میلیارد تومانی در نظر گرفته شده برای توسعه‌ مشاغل خانگی، بهره‌مند شد.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی نیز در این نشست با بیان اینکه کلیه هم استانی‌های واجد شرایط می‌توانند نسبت به ثبت نام در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی اقدام کنند، گفت: اغلب ثبت‌نام‌ها تا امروز از شهرستان تبریز انجام شده است و امیدواریم رسانه‌ها در اطلاع‌رسانی به فعالان و کارآفرینان سایر شهرستان‌های استان نیز همکاری کنند.

جعفر محسین اعلام کرد: علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به آدرس اینترنتی www.inhb.ir نسبت به ثبت‌نام در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی ثبت نام کرده و شغل مورد نیازشان را انتخاب کنند.

وی با اشاره به اینکه ثبت نام در سایت طرح ملی توسعه‌ مشاغل خانگی، هزینه‌ای به فرد تحمیل نمی‌کند، افزود: متقاضیان پس از ثبت نام در این سایت، مهارت و آموزش‌های لازم را کسب کرده و یا خودشان یا از طریق پیشران‌ها به شغل پایدار می‌رسند.

وی، بیکاری را مشکل اصلی دانش آموختگان دانشگاه‌ها عنوان کرد و طرح ملی توسعه‌ مشاغل خانگی را فرصت مناسبی برای کسب مهارت و رسیدن به اشتغال پایدار توسط دانشجویان، دانست.

محسنی ادامه داد: شروط در نظر گرفته شده برای ثبت نام در این طرح بسیار ساده بوده و شرطی مانند شرط سنی چندان مطرح نبوده و کافی است فرد زیر ۱۸ سال نباشد.

وی، دسترسی به بازار را از عمده مشکلات پس از شیوع بیماری کرونا دانست و گفت: این مشکل با راه اندازی فروشگاه‌های اینترنتی، برطرف شده و محصولات تولیدی با قیمتی به صرفه و مناسب بدون واسطه در سایت به فروش می‌رسند.

رییس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی با اشاره به اجرای طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار با همکاری این سازمان و اداره کل امور بانوان استانداری آذربایجان شرقی، گفت: محصولات و صنایع دستی تولید شده در این طرح نیز به صورت بدون واسطه و اینترنتی به فروش رفتند، همچنین ماسک و لباس گان هم از دیگر محصولات تولیدی بود که به دلیل اشباع در بازار داخلی به مشتری خارجی فروخته شدند.

جلیل روحانی، رئیس اداره اشتغال و هدایت نیروی کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی نیز در این نشست با اشاره به امکان افزوده شدن رشته‌های دیگر به طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، اظهار کرد: رشته‌های کنونی در فاز اول مطالعاتی طرح و با توجه به مزیت‌های نسبی استان، در نظر گرفته شده‌اند و در مراحل بعدی امکان افزوده شدن رشته‌های دیگر هم وجود دارد، تعداد رشته‌های مشاغل خانگی بالغ بر ۳۵۰ رشته است.

وی، اجباری نبودن حمایت‌های بیمه‌ای در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، را مزیت این طرح عنوان کرد و گفت: اگر پوشش بیمه‌ای اجباری بود، بسیاری از پیشران‌ها از طرح فراری می‌شدند، چنانچه این طرح و آموزش‌ها منجر به اشتغال پایدار شد، پیشران‌ها می‌توانند در مرحله تولید و فروش افراد تحت آموزششان را بیمه کنند.

وی متذکر شد: ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی قبلا هم انجام شده بود و اکنون نیز در حال انجام است، اما ظرفیتی برای آن مشخص نشده است.

روحانی اظهار کرد: ۳۰۰۰ نفری که می‌توانند در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی ثبت نام کنند، جدا از طرح سازماندهی و حمایت هستند.

فرامرز نوری، مدیر اجرایی طرح نیز در جلسه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، گفت: این طرح در استان ما نیز از یک و نیم ماه قبل شروع شده است و سازمان جهاد دانشگاهی نیز شبکه سازی بین نهادهای مختلف، سمن ها و کارآفرینان را بر عهده دارد.

وی ادامه داد: بررسی مزیت‌ها و امکانات استان، ثبت نام و هدایت فرد، توانمندسازی، شناسایی و ارزیابی متقاضیان، مشاوره، تیم سازی و شبکه سازی و بازاریابی از جمله مراحل ثبت نام در این طرح به شمار می‌آیند.

وی، با بیان اینکه مشاغل خانگی دیگر به شکل سنتی نیستند و به عنوان مثال در بافتن فرش‌ها از نخ‌های نانو استفاده می‌شود، داشتن حداقل سن ۱۸ سال، بومی بودن، عدم اشتغال تمام وقت و نداشتن بیمه کارفرمایی را از شرایط حضور متقاضی در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی عنوان کرد.

نوری اعلام کرد: پس از ثبت‌نام فرد، با متقاضی تماس گرفته شده و در صورت داشتن شرایط لازم خود فرد به عنوان پیشران تعیین می‌شود.

بر اساس این گزارش، علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر وومشاهده‌ی عناوین شغلی به سایت، www.inhb.ir مراجعه کنند.

در حاشیه این نشست خبری دبیرخانه طرح توسعه مشاغل خانگی در ساختمان مجتمع آموزشی تحقیقاتی جهاددانشگاهی استان افتتاح شد.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی ثبت مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی ثبت مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی ثبت مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی اخبار کنکور طرح ملی توسعه مشاغل خانگی سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی ثبت نام اشتغال پایدار پیشران ها آموزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۲۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیلات مناسب به بانوان فعال در حوزه صنایع‌دستی اختصاص می‌یابد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، انسیه خزعلی با اعلام این خبر اظهار کرد: در این معاونت موضوع مشاغل خانگی به صورت ویژه حمایت می‌شود که صنایع‌دستی نیز در این موضوع قرار می‌گیرد. ما سعی می‌کنیم حمایت‌هایی را از این افراد داشته باشیم.

معاون امور بانوان و خانواده رئیس‌جمهور افزود: به همین منظور تسهیلاتی را به بانوان فعال در مشاغل خانگی و نیز حوزه صنایع‌دستی تخصیص داده‌ایم و از این طریق از این بانوان حمایت می‌کنیم.

او با اشاره به فعالیت بانوان در حوزه صنایع‌دستی اضافه کرد: بیش از ۷۰ درصد فعالان در حوزه صنایع‌دستی بانوان هستند. در همین راستا و با هدف حمایت از بانوان، در هر استان بازارچه‌هایی را پیگیری می‌کنیم و اعتبارات آن را تخصیص می‌دهیم و از این طریق به دنبال حمایت از بانوان هستیم.

خزعلی خاطرنشان کرد: حمایت از بانوان سرپرست خانوار می‌تواند باعث توانمند شدن آنها و تقویت بنیان‌های خانواده شود و خوشبختانه رشته‌های صنایع‌دستی در این موضوع نقش مهمی را ایفا می‌کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تسهیلات مناسب به بانوان فعال در حوزه صنایع‌دستی اختصاص می‌یابد
  • سهمیه ۲۰ هزار نفری آموزش‌وپرورش در استخدام فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد
  • پول‌ های زیر فرش/ پردرآمدترین مشاغل خانگی کدام‌اند؟
  • ۶۴ نفر تسهیلات مشاغل خانگی در مشهد دریافت کردند
  • صدور ۱۲ هزار پروانه مشاغل خانگی طی سال گذشته در هرمزگان
  • ایجاد بازارچه دائمی برای مشاغل خرد خانگی در لرستان لازم است
  • اختصاص سهمیه ۳۰۰ نفری بیمه به کارگران ساختمانی استان کردستان
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان‌شرقی
  • افزایش ۳۰۰ نفری سهمیه بیمه کارگران ساختمانی در کردستان
  • اختصاص سهمیه ۳۰۰ نفری بیمه برای کارگران ساختمانی کردستان