Web Analytics Made Easy - Statcounter

سمانه مولاوردیخانی، معاون آموزشی جهاد دانشگاهی قزوین گفت: ظرفیت استان قزوین برای ثبت‌نام در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی هزار و ۵۰۰نفر است که تا تاریخ ششم آبان ماه حدود ۸۴۰ نفر ثبت‌نام کرده‌اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سمانه مولاوردیخانی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی صبح قزوین با اشاره به اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی اظهار کرد: این طرح در تمام استان‌های کشور با کارفرمایی وزارت کار و رفاه اجتماعی، نظارت ادارات کل کار و رفاه اجتماعی استان‌ها و با مجری‌گری جهاد دانشگاهی در حال اجراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طرح توسعه مشاغل خانگی دارای سه فاز شناسایی ظرفیت‌ها، پتانسیل‌های استانی، توانمندسازی متقاضیان و اتصال به بازار است که در فاز اول به مزیت‌های هر استانی برتری داده می‌شود، در فاز دوم آموزش و مشاوره صورت می‌گیرد و در بعد سوم تلاش می‌کنیم متقاضیان و پشتیبان‌ها را به یکدیگر وصل کنیم.

معاون آموزشی جهاد دانشگاهی قزوین تصریح کرد: برای شناسایی مزیت‌ها، یک طرح پژوهشی در استان تعریف شده است که اکنون در فاز اجراست و این طرح بر اساس اسناد بالادستی، پژوهش‌های قبلی، مصاحبه با افراد کارآفرین و بازدیدهای میدانی خروجی خواهد داشت.

وجود حدود 400 شغل خانگی

مولاوردیخانی با بیان اینکه حدود 400 شغل خانگی وجود دارد؛ عنوان کرد: تلاش می‌کنیم در مشاغلی که جزء مزایای استانی بوده، بازار آنها موجود است و فضای گسترش دارند تمرکز بیشتری داشته باشیم.

این مقام مسئول گفت: مشاغل خانگی تعریف خاصی دارد که شامل سه قاعده اجرای شغل داخل منزل، رعایت حقوق همسایگان و عرضه و فروش محصول در خارج از خانه است.

وی بیان کرد: کسانی که برای طرح مشاغل خانگی ثبت نام می‌کنند باید شرایطی چون سن بالای ۱۸ سال، بومی بودن محل ثبت نام، عدم اشتغال کامل و نداشتن بیمه کارفرمایی را داشته باشند.

مولاوردیخانی ادامه داد: کسانی که این شرایط را دارند باید به سایت www.imhb.ir  مراجعه کنند و ثبت نام  خود را انجام دهند، بعد از آن با تک تک این افراد تماس می‌گیریم و مصاحبه‌های تلفنی را انجام می‌دهیم و به صورت حضوری نیز از افراد می‌خواهیم تا مستندات خود را به جهت داشتن مهارت برای ما بیاورند.

معاون آموزشی جهاد دانشگاهی قزوین ابراز کرد: ممکن است بسیاری از افراد دارای مهارت قالی‌بافی باشند اما آن قالی را با استاندارد بازار امروز نبافند؛ بنابراین  ما سعی می‌کنیم مهارت این افراد را تقویت و استانداردسازی کنیم و در فاز بعدی نیز مشاوره‌های مورد نیاز را به متقاضیان ارائه دهیم و از سوی دیگر پشتیبان‌ها را وارد چرخه کرده تا اگر کار قابل توسعه باشد ارگان‌های حمایتی پای کار بیایند.

اختصاص وام در صورت توسعه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی

مولاوردیخانی درباره بخش حمایتی این طرح از متقاضیان تصریح کرد: در طرح‌های پیشین از ابتدای کار به فرد وام تعلق می‌گرفت اما در این طرح در ابتدا هیچ وامی به فرد پرداخت نمی‌شود؛ زیرا در طرح‌های قبلی شاهد بودیم که وام صرف مسائل دیگری می‌شد و حتی به راحتی نمی‌توانستند اقساط وام را بپردازند بنابراین در این طرح اگر کار نیاز به توسعه داشته باشد، با نظارت‌های جدی که صورت می‌گیرد پشتیبانی مالی انجام می‌شود.

وی با اشاره به فرهنگ سازی در انجام مشاغل خانگی بیان کرد: ظرفیت استان قزوین برای ثبت‌نام در این طرح هزار و ۱۵۰۰نفر است که تا تاریخ ششم آبان ماه حدود ۸۴۰نفر ثبت‌نام کرده‌اند و این نشان دهنده عدم اعتماد مردم است.

این مقام مسئول در پایان گفت: بسیاری از استان‌ها از ظرفیت اصلی خود برای ثبت‌نام در این طرح عبور کرده‌اند، بنابراین ما نیازمند فرهنگ سازی در این بخش هستیم تا بی‌انگیزگی، عدم اعتماد به دستگاه‌های دولتی و اجرایی و همچنین علاقه افراد به مشاغل پشت میزی را از بین ببریم.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۵۹۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال ۱۷۱ نفربهبودیافته زیرپوشش بهزیستی در خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، معاون امور اجتماعی و توسعه پیشگیری اداره کل بهزیستی استان با عنوان اینکه توانمند سازی، راهکاری موثر برای برگشت ترک کنندگان اعتیاد به جامعه است، گفت: سال گذشته با اقدامات بهزیستی، برای ۱۷۱ نفر از معتادان بهبودیافته شغل ایجاد شد.

رحیمی با اعلان اینکه برای اشتغال این افراد سال گذشته تسهیلاتی به مبلغ ۲ میلیارد و ۱۰۸ میلیون تومان پرداخت شده، افزود: این تسهیلات بسته به شغل آنها حدود ۱۰۰، ۱۵۰ و یا ۲۰۰ میلیون تومان بوده که با سود ۴ و ۷ درصد و بازپرداخت ۷ ساله اعطا شده است.  

وی با اظهار اینکه از این تعداد، دو نفر کارفرما و مابقی خود اشتغال شده اند، گفت: شغل‌های ایجاد شده شامل تعویض روغن، آهنگری، گچکاری، زرشک پاک کنی، تراشکاری، فلزکاری، عطاری، کالای بهداشتی ساختمان، میوه فروشی، خواربار فروشی، کشاورزی و دامداری است.  

دیگر خبرها

  • ساخت ۱۵۰۰ کلاس در هرمزگان در دولت سیزدهم/ رشد ۶۲درصدی قبولی پزشکی
  • شهرک صنفی بازیافت ضایعات در همدان ایجاد می‌شود
  • تسهیلات مناسب به بانوان فعال در حوزه صنایع‌دستی اختصاص می‌یابد
  • ۹۶ درصد اشتغال تعهد شده در سال ۱۴۰۲ ایجاد شده است
  • پول‌ های زیر فرش/ پردرآمدترین مشاغل خانگی کدام‌اند؟
  • اشتغال ۱۷۱ نفربهبودیافته زیرپوشش بهزیستی در خراسان جنوبی
  • اشتغال اهمیت دارد
  • ۶۴ نفر تسهیلات مشاغل خانگی در مشهد دریافت کردند
  • صدور ۱۲ هزار پروانه مشاغل خانگی طی سال گذشته در هرمزگان
  • ایجاد بازارچه دائمی برای مشاغل خرد خانگی در لرستان لازم است