Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-03@08:15:29 GMT

جزئیات طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در قم

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۵۷۴۸۸

جزئیات طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در قم

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، صدیقه صدیق، مدیرکل امور بانوان استانداری قم در جمع خبرنگاران در سالن امام حسن استانداری قم از اجرای طرح ملی توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار خبر داد و اظهار کرد: این طرح مبتنی بر طرح ملی توسعه مشاغل خانگی بود که بر اساس قانون ۸۰ برنامه ششم توسعه با همکاری وزارت کار و جهاد دانشگاهی از اردیبهشت ۹۸ کلید خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: این طرح در ۲۴ استان برای ۶ هزار و ۲۰۰ زن سرپرست خانوار اجرایی شد که شناسایی مزیت‌ها و ظرفیت‌های هر استان و فرصت‌های مبتنی بر بازار یکی از مراحل این طرح بود.

مدیرکل امور بانوان استانداری قم با اشاره به بحث توانمندسازی در این طرح گفت: بر این اساس باید توان‌سنجی صورت می‌گرفت و افراد در گروه‌های مختلف دسته‌بندی می‌شدند و شبکه‌سازی برای پایدار سازی مشاغل در این طرح انجام می‌شد.

او با بیان این که طرح سال ۹۹ تنها شامل زنان سرپرست خانوار نیست، گفت: بر این اساس جنسیت در آن‌ها مطرح نیست، ولی به طور معمول ۶۰ تا ۷۰ درصد این مشاغل بانوان هستند.

صدیق عنوان کرد: با تجربه‌ای که جهاد دانشگاهی به دست آورده امسال مکلف شده که در استان قم برای هزار و ۵۰۰ نفر توانمندسازی تا اتصال به بازار کار را با همکاری همه دستگاه‌ها و استفاده از ظرفیت پیشران‌های موفق در دستور کار داشته باشد.

او با اشاره به مراحل ثبت‌نام در این طرح و شرایط افراد متقاضی گفت: افراد متقاضی نباید زیر پوشش بیمه هیچ کارفرما و حمایت ارگان خاصی باشند و سن آن‌ها باید بین ۱۸ تا ۵۵ سال باشد که در صورت دارا بودن شرایط در سامانه www.inhb.ir ثبت‌نام می‌کنند.

مدیرکل امور بانوان استانداری قم عنوان کرد: اکنون هزار و ۱۰۰ نفر در این سامانه ثبت‌نام کردند، ولی کسانی که مهارتی ندارند یا مهارتی دارند که باید تقویت شود لازم است در این سامانه ثبت‌نام کنند.

او با بیان اینکه مشاغل خانگی با بحث قداست و حفظ جایگاه خانواده منطبق و هماهنگ است، گفت: این مشاغل یکی از مناسب‌ترین فعالیت‌های اقتصادی برای بانوان است.

صدیق با اشاره به بحث هم‌اندیشی مشاوران امور بانوان دستگاه‌های امور اجرایی گفت: ۹۰ دستگاه، دانشگاه و مرکز و نهاد در این مجمع عضویت دارند و کمیته‌های تخصصی در زمینه‌های آموزشی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی در این بخش در حال راه‌اندازی است.

انتهای پیام/ش

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مشاغل خانگی استانداری قم زنان سرپرست خانوار استانداری قم امور بانوان ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۵۷۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، عاصمه قاسمی، مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده در بازدید از مجتمع ابوالفتوح رازی(ویژه مادران) واحد یادگار امام خمینی شهرری با اشاره به نگاه ویژه دانشگاه آزاد اسلامی به موضوع اشتغال، تحصیل و تدریس زنان در این مجموعه، نقش بانوان را در تعلیم و تربیت اجتماعی تشریح کرد.

وی از مجتمع ابوالفتوح رازی واحد یادگار امام خمینی شهرری به‌عنوان تنها دانشکده مختص مادران در دانشگاه آزاد اسلامی یاد کرد و با تأکید بر نقش مهم بانوان در تعلیم و تربیت اجتماعی عنوان کرد: مدیریت کلان دانشگاه آزاد اسلامی به مسئله امور زنان و خانواده نگاه ویژه‌ای دارد و موضوع تعلیم و تربیت اجتماعی یکی از موضوعات مهم در دانشگاه است و یکی از پایه‌های آن بانوان هستند؛ بنابراین باید نقش خود را در پیشبرد تعلیم و تربیت اجتماعی به خوبی ایفا کنند.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده افزود: زنان به‌خصوص زنان دانشگاهی در سه طیف دانشجویی، استادی و کارمندی باید علاوه بر اثرگذاری از طریق ارتباط صحیح و درست در ترویج سبک زندگی دینی تلاش کنند.

قاسمی با بیان اینکه خانواده موضوعی مهم و جدی در سطح جامعه است، ادامه داد: معتقدیم بهتر شدن شرایط زنان و شرایط خانواده موجب تغییرات مثبت در شرایط جامعه می‌شود.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه زنانی که در عرصه علم فعالیت دارند جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند، تأکید کرد: معلمان و استادان زن نقش بسیار مهم و سازنده‌ای در جامعه دارند. سهم بانوان استاد در شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی، فرهنگ‌سازی، هویت‌بخشی به نسل نو، آینده‌سازی، مصونیت‌بخشی به جامعه در برابر همه آسیب‌های تهدید کننده و توسعه کشور بسیار مهم می‌باشد.  

وی خاطرنشان کرد: هویت زن امروز جامعه ایرانی فارغ از جنسیت، هویّتی مبتنی بر کرامت انسانی بوده و قرار است در چشم‌انداز سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی و با تعریف این هویت، دوشادوش مردان در اثرگذاری اجتماعی، تربیتی و فرهنگی در دو نهاد خانواده و جامعه نقش‌آفرینی کند.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده با بیان اینکه بانوان علاوه بر خانواده در جامعه هم اثربخش هستند، اظهار کرد: بانوان می‌توانند هم خودآگاهی و هم آگاهی‌بخشی را افزایش دهند. زن ایرانی یک هویت اجتماعی سیاسی دارد که در کنش اجتماعی تأثیرگذار است و در طول این چند دهه شاهد یک انسجام اجتماعی بوده‌ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تسهیلات مناسب به بانوان فعال در حوزه صنایع‌دستی اختصاص می‌یابد
  • پول‌ های زیر فرش/ پردرآمدترین مشاغل خانگی کدام‌اند؟
  • ۶۴ نفر تسهیلات مشاغل خانگی در مشهد دریافت کردند
  • نقش سامانه مودیان در شناسایی خودکار معاملات مشکوک و کاهش فرار مالیاتی مشاغل خاص
  • صادرات دست آفریده‌های بانوان تهرانی
  • صدور ۱۲ هزار پروانه مشاغل خانگی طی سال گذشته در هرمزگان
  • ایجاد بازارچه دائمی برای مشاغل خرد خانگی در لرستان لازم است
  • دست آفریده های زنان شهرتهران، در راه صادرات
  • دستور استاندار زنجان برای پیگیری طبقه‌مندی مشاغل
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند