Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، سیده الهام مختاری ظهر امروز در جمع خبرنگاران با تشریح اقدامات صورت گرفته مشاغل خانگی در جهاد دانشگاهی استان بوشهر اظهار داشت: طرح توسعه مشاغل خانگی از شهریور سال 99 با تشکیل جلسه معارفه و معرفی طرح در استانداری و همچنین شورای اشتغال آغاز شد.

مدیر اجرایی طرح توسعه مشاغل خانگی در استان بوشهر افزود: اقدامات انجام شده برای متقاضیان آماده‌کردن بستر و اطلاع‌رسانی عمومی طرح، تشکیل کارگروه تخصصی مرتبط با دبیرخانه استانی طرح، تشکیل شورای علمی طرح در استان، تشکیل جلسات علمی و راهبردی استانی، برگزاری جلسات با کارفرما و ناظر استانی، برگزاری جلسات با پیشرانان ملی و استانی جهت توجیه طرح، شناسایی مزیت‌ها، آغاز مرحله ارزیابی و اطلاع‌رسانی اولیه به متقاضیان، ایجاد بستر توجیهی طرح برای متقاضیان، مشاوره متقاضیان و آغاز تماس تلفنی با متقاضیان طرح جهت راستی‌آزمایی، جلسه با دستگاه ای اجرایی مرتبط با طرح و معرفی طرح در کارگروه اشتغال استان در حضور مقامات و مدیران استانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارشناس اظهار کرد: تاکنون در سطح استان بوشهر ۱۶۱۱ نفر متقاضی ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد با ۸۳۱ نفر تماس تلفنی جهت راستی‌آزمایی و همچنین مشاوره و شناسایی متقاضیان انجام شده و در این راستا تقریباً نیمی از متقاضیان راستی‌آزمایی شده‌اند.

مختاری با اشاره به فعالیت‌های انجام شده گفت: تشکیل شورای علمی طرح در استان و برگزاری جلسات آن، برگزاری جلسات با کارفرما و ناظر استانی، برگزاری جلسات با پیشرانان ملی و استانی، انعقاد تفاهم‌نامه با پیشرانان، شناسایی مزیت‌ها، شناسایی و دسته‌بندی جامعه هدف طرح، آغاز مرحله ارزیابی و اطلاع‌رسانی اولیه به متقاضیان بوده است.

وی خاطرنشان کرد: فاز یک مطالعات و بررسی شرایط استان به لحاظ فرهنگی و وضعیت اشتغال بوده که در این فاز نشست‌های تخصصی نمایندگان جهاد دانشگاهی در شهرستان‌های ده‌گانه استان بوشهر، با فرمانداری‌ها و مدیران دستگاه‌های اجرایی مرتبط با طرح مانند اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی، کمیته امداد و بهزیستی برگزار شده است.

این مسؤول توضیح داد: شروع فاز دو اجرای طرح شامل برنامه‌ریزی برای متقاضیان، تأیید مکان آموزش، تهیه مواد اولیه جهت آموزش و اجرا، آموزش متقاضیان در رشته شغل‌های موردنظر و مهم‌تر از همه بحث اتصال افراد به بازار که پس از توانمندسازی اجرا می‌شود.

به گفته مدیر اجرایی طرح توسعه مشاغل خانگی در استان بوشهر در فاز شناسایی مزیت‌ها در استان بوشهر رسته مشاغلی شامل حصیربافی، تولید پوشاک، گبه و گلیم‌بافی، بسته‌بندی خرما، خشک و کردن بسته‌بندی سبزی، ترشی جات، شیرینی‌پزی احصا و دسته‌بندی گردید.

گفتنی است این طرح در مدت سه سال اجرا می‌شود که تمامی مراحل با حساسیت توسط کارشناسان و اعضای ستاد و دبیرخانه طرح توسعه ملی مشاغل خانگی مستقر در جهاد دانشگاهی استان بوشهر پیگیری و اجرا می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بوشهر توسعه اشتغال مشاغل جهاد دانشگاهی برگزاری جلسات جهاد دانشگاهی استان بوشهر مشاغل خانگی طرح توسعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۷۴۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین جایزه جوانی جمعیت استان بوشهر برگزار می شود

به گزارش خبرنگار مهر، رقیه زنگنه نژاد صبح پنجشنبه در جمع خبرنگاران از برگزاری دومین رویداد جایزه جوانی جمعیت در دو سطح ملی و استانی در هفت محور خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگاه‌های اجرایی، شرکت‌ها و مؤسسات خصوصی، مدیران و نخبگان خبر داد.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری بوشهر با اشاره به اجرای ماده ۱۹ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت گفت: اعطای جایزه ویژه جوانی جمعیت در محورهای تأثیرگذار و با دو حالت تقاضامحور و کشف محور در راستای تحقق اهداف قانون و اثر بخشی بر رشد ازدواج و فرزند آوری در جامعه در سطح ملی توسط ستاد ملی جمعیت و در سطح استانی توسط ستاد جوانی جمعیت استان انجام خواهد شد.

زنگنه نژاد خاطر نشان کرد: از جمله اهداف اهدای جایزه جوانی جمعیت، معرفی دستاوردها و ظرفیت‌های دستگاه‌های اجرایی و گروه‌های مردمی، بسترسازی مناسب برای هم افزایی و تبادل اندیشه در میان جامعه نخبگانی و برنامه ریزی برای ظرفیت‌های موجود و خلق فرصت‌های جدید برای رسیدن به موالید و ازدواج مطلوب در جامعه است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری بوشهر با تاکید بر اهمیت نقش مؤثر رسانه‌ها در آفرینش تولیدات رسانه‌ای و هنری افزود: در رویداد استانی جایزه جوانی جمعیت در بخش رسانه، اولویت معرفی رسانه‌های بومی و محلی فعال در عرصه جوانی جمعیت است.

زنگنه نژاد با اشاره به امکان شرکت همزمان متقاضیان در هر ۲ سطح استانی و ملی یادآور شد: مهلت ثبت‌نام در سطح ملی تا ۱۵ اردیبهشت ماه تمدید شده و علاقه‌مندان می‌توانند از طریق وبگاه رویداد به نشانی اعلام شده در این رویداد شرکت کنند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری و دبیر ستاد جوانی جمعیت مهلت شرکت در رویداد جایزه جوانی جمعیت در سطح استانی را تا تاریخ ۲۰ اردیبهشت اعلام کرد و افزود: متقاضیان عرصه‌های مختلف از طریق پیام رسان و با مراجعه یا تماس با دبیرخانه استانی می‌توانند در رویداد استانی شرکت کنند.

کد خبر 6094798

دیگر خبرها

  • تسهیلات مناسب به بانوان فعال در حوزه صنایع‌دستی اختصاص می‌یابد
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا در ۱۱ شهر فارس
  • برگزاری رقابت های هفته چهارم مسابقات اسبدوانی فصل بهاره شهرستان گنبدکاووس
  • دومین جایزه جوانی جمعیت استان بوشهر برگزار می شود
  • پول‌ های زیر فرش/ پردرآمدترین مشاغل خانگی کدام‌اند؟
  • ۶۴ نفر تسهیلات مشاغل خانگی در مشهد دریافت کردند
  • صدور ۱۲ هزار پروانه مشاغل خانگی طی سال گذشته در هرمزگان
  • ایجاد بازارچه دائمی برای مشاغل خرد خانگی در لرستان لازم است
  • تشکیل تعاونی تامین مسکن برای کارگران گلستانی
  • ترددهای بین استانی در بوشهر ۲۵ درصد افزایش یافت