Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@04:46:50 GMT

ثبت‌نام ۱۸۱۷ نفر در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی یزد

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۰۲۰۹۰

ثبت‌نام ۱۸۱۷ نفر در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی یزد

ایسنا/یزد مدیر کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد با اشاره به اجرای طرح توسعه مشاغل خانگی توسط جهاددانشگاهی، از ثبت‌نام تاکنون یک‌هزار و ۸۱۷ نفر در مشاغلی همچون فرآوری‌کننده و بسته‌بندی، خیاط لباس، بافنده تابلو فرش، سازنده زیورآلات سنتی و قالیباف که بیشترین رشته‌های ثبت‌نام شده هستند، خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«فریبا آیت‌اللهی» در نشست مشترک طرح ملی توسعه مشاغل خانگی که با حضور مدیران و کارشناسان ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد در محل سازمان جهاد دانشگاهی استان یزد برگزار شد، با اشاره به تصویب طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در سال ۹۶، گفت: به منظور اجرا و پیاده سازی این طرح، جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد توسعه‌ای، واسطه ای و تسهیلگر مکلف به شناسایی، توانمندسازی (آموزش و مشاوره) اشخاص حقیقی و حقوقی و پایدارسازی مشاغل خانگی شد.

وی افزود: جهاددانشگاهی با استفاده از کارشناسان خود در سراسر کشور با بهره‌مندی از ظرفیت‌های تمامی سازمان‌های دولتی و غیردولتی حلقه‌های مفقوده طرح‌های مشابه قبلی را شناسایی و نقش و جایگاه مشاغل خانگی در اقتصاد کشور را توسعه می‌دهد.

وی هدف از اجرای این طرح را ساماندهی، بررسی، استعدادسنجی و توانمندسازی متقاضیان راه اندازی مشاغل خانگی عنوان و خاطرنشان کرد: براساس الگوی طرح توسعه مشاغل خانگی توانمندسازی ۵۴ هزار و ۳۰۰ نفر از متقاضیان در دستور کار قرار گرفته که سهم استان یزد از این تعداد ۱۸۰۰ نفر پیش بینی شده است.

مدیر کارآفرینی و اشتغال استان از پایان مرحله اول طرح در استان خبر داد و اظهار کرد: این طرح توسط جهاددانشگاهی از بهمن سال ۹۸ وارد فاز مطالعاتی شده که تاکنون تعداد ۱۸۱۷ نفر در آن ثبت‌نام کرده‌اند که مشاغلی همچون فرآوری کننده و بسته بندی، خیاط لباس، بافنده تابلو فرش، سازنده زیورآلات سنتی و قالیباف بیشترین رشته‌های ثبت‌نام شده تاکنون بوده‌اند.

آیت اللهی در پایان ابراز امیدواری کرد با تلاش و توجه ویژه به اجرای این طرح شعار «هر ایرانی یک مهارت، هر منطقه یک مزیت» تحقق یابد.

«فاطمه سعادتجو» سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی استان یزد نیز در ابتدای این نشست که «احمد افروزیان» معاون آموزشی این سازمان نیز در آن حضور داشت، توضیحاتی پیرامون کلیات طرح، اهداف و انتظارات از اجرای این طرح در استان یزد را بیان کرد.

در پایان این نشست نیز کارشناسان مسئول اشتغال ادارات تعاون کار و رفاه اجتماعی شهرستان‌های استان که در این طرح همکاری داشتند، تقدیر شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی طرح توسعه مشاغل خانگی تعاون كار و رفاه اجتماعي يزد جهاددانشگاهي يزد توسعه مشاغل خانگی استان یزد ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۲۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها

رئیس سازمان نوسازی مدارس گفت: ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها در حال اجراست که بخشی از آنها امسال افتتاح می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، حمیدرضا خان‌محمدی صبح امروز عملیات اجرایی پروژه‌های مدرسه‌سازی در نقاط مختلف استان بوشهر با اشاره به توسعه طرح‌های ساخت مدرسه و بازسازی کلاس‌های درس فرسوده در سراسر کشور اظهار داشت: 8 هزار و 336 پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها در حال اجراست که بخشی از آنها امسال افتتاح می‌شود.

معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش اعتبارات سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در سال جاری را 12 هزار میلیارد تومان اعلام و تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود در نیمه نخست امسال 2 هزار پروژه به ظرفیت 10 هزار کلاس درس افتتاح و در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفته شود.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور نقش خیرین در ساخت مدرسه را مورد اشاره قرار داد و افزود: خیرین تاکنون نقش اثرگذار خود را در تامین فضاهای آموزشی به ویژه در نقاط کم برخوردار نشان داده‌اند که درخور تحسین است.

وی با بیان اینکه مدارس تخریبی به عنوان یک مسئله‌ اصلی در برنامه سند توسعه به آن توجه ویژه شده است، اضافه کرد: براساس برنامه‌ریزی با انعقاد تفاهم‌نامه 143 کلاس درس با اعتبار 2 هزار و 500 میلیارد تومان در استان بوشهر ساخته می‌شود.

خان‌محمدی بیان کرد: در سند هفتم توسعه برای بخش‌های اقتصادی برنامه‌ریزی ویژه برای خودگرانی مدارس شده و همه تلاش این دولت برای ارتقای کیفیت به خصوص در حوزه آموزش و پرورش است.

آغاز ساخت 8 مدرسه‌ با اعتبار 350 میلیارد تومان

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر نیز بیان کرد: 8 مدرسه‌ با اعتبار 350 میلیارد تومان عملیات اجرایی آن آغاز شد.

ابراهیم احمدی این طرح‌ها در کاکی دشتی، بردخون کهنه دیر، روستای احمدی شهرستان بوشهر، گناوه، شهرک محله تنگک بوشهر اجرا شده است گفت: هنرستان 12 کلاسی انقلاب اسلامی با 30 میلیارد تومان در بوشهر به بهره‌برداری رسید.

وی اضافه کرد: بر اساس برنامه‌ریزی تا هفته دولت امسال عملیات اجرایی 50 مدرسه در استان بوشهر آغاز می‌شود.

تدوین سند چشم‌انداز برای ساخت مدارس در استان بوشهر

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر نیز از تدوین سند چشم‌انداز اداره کل آموزش و پرورش و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: بر اساس آن مشخص می‌شود برای سال‌های 1405 ، 1406 و 1407 چه تعداد کلاس درس و برای چه مقطعی نیاز است.

محمدهادی رستمیان ادامه داد: با توجه به اینکه نیاز‌ها نامحدود و منابع محدود است، بر اساس این سند، در شهرستان‌ها برنامه‌ریزی برای ساخت مدارس انجام می‌گیرد.

یک‌هزار و 700 کلاس درس فرسوده در استان بوشهر

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر هم با بیان اینکه با تکمیل این 8 مدرسه افزون بر 50 کلاس درس به ظرفیت کلاس‌های درس استان افزوده می‌شود افزود: بر اساس بررسی‌ها یک‌هزار و 700 کلاس درس فرسوده در استان وجود دارد که با انعقاد تفاهم‌نامه میان استان بوشهر و سازمان نوسازی کشور، یک‌هزار میلیارد تومان اعتبار از سوی استانداری و یک‌هزار میلیارد تومان هم از سوی سازمان نوسازی برای نوسازی مدارس استان اختصاص یافته است.

علی موحدی اضافه کرد: با این اعتبار، 800 کلاس درس فرسوده نوسازی می‌شود که معادل ساخت مدرسه در 10 سال گذشته خواهد بود.

وی بیان کرد: در زمان حاضر در مرکز استان برخلاف سال‌های قبل 8 طرح فعال مدرسه‌سازی داریم که کمک می‌کند تراکم دانش‌آموزی در مرکز استان به استاندارد نزدیک شود.

انتهای پیام/190/.

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۰۰۰ میلیارد پروژه عمرانی در روستاهای یزد
  • تسهیلات مناسب به بانوان فعال در حوزه صنایع‌دستی اختصاص می‌یابد
  • پول‌ های زیر فرش/ پردرآمدترین مشاغل خانگی کدام‌اند؟
  • ۶۴ نفر تسهیلات مشاغل خانگی در مشهد دریافت کردند
  • نقش سامانه مودیان در شناسایی خودکار معاملات مشکوک و کاهش فرار مالیاتی مشاغل خاص
  • صدور ۱۲ هزار پروانه مشاغل خانگی طی سال گذشته در هرمزگان
  • ایجاد بازارچه دائمی برای مشاغل خرد خانگی در لرستان لازم است
  • ۱۰۵۰ کارگاه امسال مشمول طرح طبقه بندی مشاغل می‌شوند
  • اجرای پروژه غذایی و گردشگری در بام اصفهان پس از ۳ سال
  • اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها