Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/بوشهر رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر عنوان کرد: دستگاه های اجرایی در اجرای طرح توسعه مشاغل خانگی، جهاددانشگاهی را همراهی کنند.

علی احمدی‌زاده در نشست کارگروه طرح توسعه مشاغل خانگی استان بوشهر گفت: برای به ثمر نشستن طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار در استان تلاش شبانه‌روزی و فعالیت‌های جهادی انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه بیشترین متقاضی در شهرستان دشتستان بوده، افزود: نیروهای حوزه اشتغال جهاد دانشگاهی در شهرستان‌های مورد هدف استان حضور یافته و پس از شناسایی، مذاکره و انعقاد تفاهم‌نامه با پیشرانان به مهارت‌آموزی و توانمندسازی جامعه هدف پرداختند. 

این مسئول خاطرنشان کرد: در ابتدای شیوع کرونا و با توجه به نیاز جامعه بالغ بر چند هزار ماسک توسط زنان سرپرست خانوار تولید شد که خدمت خوبی برای آن مقطع زمانی -که مشکلات زیادی برای تامین ماسک وجود داشت- توسط این عزیزان بوده است. 

مشکلات و کمبودها مدیریت شود 

به گزارش ایسنا، رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر تصریح کرد: پیشران‌ها در نقاط مختلف، روستاها، شهرها و منازل اقشار و جامعه هدف به آموزش افراد پرداختند و برای این کار واقعا از جان و دل مایه گذاشتند. 

احمدی‌زاده با بیان مشکلات و روند پیگیری‌های شناسایی افراد و جامعه هدف طرح گفت: برای جذب متقاضیان و رسیدن به زمان برگزاری کارگاه‌ها بالغ بر 800 تماس و پیگیری تا خروجی نهایی حاصل شده و در پایان برای 135 نفر آموزش، توانمند و اتصال به بازار شکل گرفت و پس از آن نیز نمایشگاه صنایع دستی و کارگاه‌های توانمندسازی تشکیل شد.

وی بیان کرد: با بودجه اندک اختصاص یافته برای این طرح باید کار را پیش برده و با مدیریت مشکلات، مسائل و کمبودها و شناسایی ضعف‌ها و تلاش برای برطرف کردن آنها کار را به سرانجام خوبی برسانیم.  

به دنبال ایجاد ظرفیت شغل پایدار هستیم

این مسئول با اشاره به حمایت‌ها و پشتیبانی از طرح عنوان کرد: حمایت خوبی از پیشران‌ها صورت نگرفته است و انتظار داریم مسئولین از پیشران ها حمایت نمایند.

رئیس جهاد دانشگاهی بوشهر با تاکید بر اهمیت توسعه و مسائل مربوط به آن اظهار کرد: نظر من این است که در حوزه فرهنگی، یک پارک علم و فناوری در استان شکل گیرد. این ظرفیت خیلی خوبی برای منطقه است که البته همراهی همه دستگاه‌ها را می‌طلبد. 

اجرای طرح جدید توسعه مشاغل خانگی 

احمدی زاده عنوان کرد: طرح توسعه مشاغل خانگی با ثبت نام بیش از 1700 نفر در استان در حال اجرا است که کارهای مطالعاتی و نیازسنجی هر شهرستان و تشکیل شبکه و معرفی پیشران در حال انجام بوده و با همراهی دستگاه های مرتبط وارد فاز مشاوره، آموزش و توانمندسازی خواهیم شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جهاددانشگاهی استان بوشهر طرح توسعه مشاغل خانگی استان بوشهر شهرستان دشتستان توسعه مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی استان بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۸۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پروژه ذخیره آب در بندر امام‌حسن بوشهر

ابوالحسن عالی در توضیح این خبر به ایسنا گفت: این پروژه با 500 میلیارد ریال اعتبار اجرایی شده که از این میزان 80 میلیارد ریال در پروژه هزینه شده است.

وی بیان کرد: پروژه مخزن 2 هزارمترمکعبی ذخیره آب در بندر امام حسن به همراه تاسیسات جانبی در دست اجراست که پیش‌بینی شده در صورت تحقق اعتبارات مصوب دهه فجر امسال وارد مدار بهره‌برداری شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر تصریح کرد: پروژه احداث مخزن یکی از رویکردهای اصلی شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر برای تامین آب شرب پایدار است که این مهم تاکنون در مناطق مختلف استان عملیاتی شده است.

 عالی افزود: مخازن ذخیره آب کمک می‌کند تا در صورت قطع آب شبکه اختلالی در روند توزیع آب در بین مشترکان صورت نگیرد.

منبع: روزنامه قدس تکتم بهاردوست

دیگر خبرها

  • اعضای شبکه اجرای قانون اساسی در استان بوشهر معرفی شدند
  • معرفی اعضای شبکه اجرای قانون اساسی در استان بوشهر
  • تسهیلات مناسب به بانوان فعال در حوزه صنایع‌دستی اختصاص می‌یابد
  • پول‌ های زیر فرش/ پردرآمدترین مشاغل خانگی کدام‌اند؟
  • ۶۴ نفر تسهیلات مشاغل خانگی در مشهد دریافت کردند
  • نقش سامانه مودیان در شناسایی خودکار معاملات مشکوک و کاهش فرار مالیاتی مشاغل خاص
  • صدور ۱۲ هزار پروانه مشاغل خانگی طی سال گذشته در هرمزگان
  • ایجاد بازارچه دائمی برای مشاغل خرد خانگی در لرستان لازم است
  • اجرای پروژه ذخیره آب در بندر امام‌حسن بوشهر
  • ۱۰۵۰ کارگاه امسال مشمول طرح طبقه بندی مشاغل می‌شوند