Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان،  رامین امیری  مدیر مرکز اشتغال جهاد دانشگاهی استان همدان گفت: سهمیه استان در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی ۲ هزار و ۱۰۰ نفر است که تاکنون سه هزار و ۲۹۳ نفر و فراتر از سهمیه اختصاص یافته متقاضی بودند.

او گفت: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی از مهر سال گذشته در ۱۱ رشته مهارتی خیاطی، قالی بافی، تابلو فرش، مینا کاری، چرم دوزی، کیک و شیرینی، منبت کاری، انیماتور، مترجمی، برنامه نویسی و ویراستاری آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر مرکز اشتغال جهاد دانشگاهی استان همدان با بیان اینکه این طرح ملی در سه فاز در حال انجام است، افزود: فاز نخست این طرح نیاز سنجی استان در زمینه مشاغل خانگی بوده که ۱۱ رشته مهارتی از آن استخراج شده است. در فاز دوم طرح استعداد سنجی، مشاوره و شناخت متقاضیان صورت می‌گیرد و در فاز پایانی متقاضیان را به بازار متصل می‌کنیم.

امیری با اشاره به آمار ثبت نامی استان که در سامانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی به آدرس اینترنتی inhb.ir صورت می‌گیرد، تصریح کرد: اکنون سه هزار و ۲۹۳ نفر که شامل ۵۰۲ نفر آقا و دو هزار و ۷۹۱ نفر خانم می‌شوند در طح ثبت نام کردند. همچنین این آمار در شهرستان‌های همدان هزار و ۹۱۷ نفر، ملایر ۴۰۲ نفر، فامنین ۹۵ نفر، نهاوند ۲۲۶ نفر، تویسرکان ۴۰ نفر، کبودرآهنگ ۲۳۹ نفر، بهار نفر۱۷۰، رزن نفر ۹۰، اسدآباد ۹۸ نفر است.

او  با بیان اینکه افراد متقاضی بعد از ثبت نام در سامانه توسط کارشناسان مورد ارزیابی قرار می‌گیرند، گفت: در فاز دوم طرح دو هزار ۹۰۷ نفر مورد استعداد سنجی و مشاوره قرار گرفتند که از این بین ۴۳۲ نفر آن‌ها آقا و ۲ هزار و ۴۸۴ نفر خانم هستند.

مدیر مرکز اشتغال جهاد دانشگاهی استان همدان با بیان اینکه متقاضیان بعد از استعداد سنجی وارد مرحله آموزش‌های عمومی و تخصصی می‌شوند، تاکید کرد: آموزش‌های عمومی شامل کارآفرینی، بازاریابی و آموزش‌های تخصصی به حیطه تخصصی که فرد در آن حوزه مهارت دارد مربوط می‌شود که تا کنون به هزار و ۲۳ نفر آموزش‌های عمومی و تخصصی ارائه شده است که از این تعداد ۹۷ نفر آن‌ها آقا و ۹۲۶ نفر خانم هستند.

امیری با تاکید بر اینکه با تقویت پیشران‌ها درصد پایداری این مشاغل خانگی را افزایش می‌هیم، گفت: این طرح برای متقاضیان کاملا به صورت رایگان است و متقاضیان می‌توانند بعد از اتصال به بازار توسط صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر وزارت کار بیمه شوند.

او با بیان اینکه هم اکنون فروشگاه فیزیکی برای ارائه محصولات وجود ندارد، خاطرنشان کرد: طبق هماهنگی‌های صورت گرفته با شهرداری همدان درصدد هستیم مکانی را برای بازارچه محلی عرضه محصولات مشاغل خانگی قرار دهیم تا افراد بتوانند به صورت فیزیکی محصولات خود را نیز ارائه دهند.

انتهای پیام/د.ا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی اشتغالزایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۷۲۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز کارگر فرصتی برای معرفی مشاغل خاص

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، آرامستان باغ رضوان کیش در نزدیکی میدان لاوان و در منطقه غیر مسکونی واقع شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • شهرک صنفی بازیافت ضایعات در همدان ایجاد می‌شود
  • تسهیلات مناسب به بانوان فعال در حوزه صنایع‌دستی اختصاص می‌یابد
  • پول‌ های زیر فرش/ پردرآمدترین مشاغل خانگی کدام‌اند؟
  • ۶۴ نفر تسهیلات مشاغل خانگی در مشهد دریافت کردند
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان
  • نقش سامانه مودیان در شناسایی خودکار معاملات مشکوک و کاهش فرار مالیاتی مشاغل خاص
  • صدور ۱۲ هزار پروانه مشاغل خانگی طی سال گذشته در هرمزگان
  • ایجاد بازارچه دائمی برای مشاغل خرد خانگی در لرستان لازم است
  • روز کارگر فرصتی برای معرفی مشاغل خاص
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت در دانشگاه آزاد همدان